Бабата на една от най-известните ни актриси Нина Добрев е починала. Тъжната

...
Бабата на една от най-известните ни актриси Нина Добрев е починала. Тъжната
Коментари Харесай

Нина Добрев си дойде в България, за да се сбогува с умиращата си баба

 Бабата на една от най-известните ни актриси Нина Добрев е умряла. Тъжната вест показа самата Нина в профила си в Инстаграм. Актрисата показа последните моменти с баба си в София. 

87-годишната жена е умряла скоро по-късно, а скръбната новина заяви самата актриса. С пост в Инстаграм тя разгласява фотоси, от които се вижда по какъв начин двете са прекарали дружно последните дни.

Нина Добрев придружи поста и с прочувствен текст:

" Една глава завърши. Сърцето ме боли. Годината, която беше толкоз тест за всички, просто се утежни. Но все пак се пробвам да намеря признателност. Аз съм късметлийка. Имам толкоз доста красиви мемоари с теб, които не престават да проблясват в съзнанието ми, като във филм. Ти ме научи толкоз доста и ни обичаше всички толкоз надълбоко през 87-те години, в които светът имаше шанса да те има. Ти беше светец. Възпитател. Пазител. Любяща майка. Отдадена баба. И в този момент си ангел, някъде където е безспорно по-добре, в сравнение с тук в този момент.

Имах рядката дарба да кажа довиждане. Знам, че доста хора нямаха този разкош през годината. Това не прави нещата по-лесни, само че през сълзите мога да го оценя. Благодаря ти, че устоя колкото можа. Знам, че най-после не беше елементарно, само че ще оценявам вечно тези последни моменти, които споделихме дружно. Обичаме те и ще те носим в сърцата си, до момента в който не престават да бият. Липсваш ми, Баби. Почивай в мир. Моля те, прегърни и целуни Деди за мен, когато го видиш. Обичам те. Почивай в мир! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР